Akin Akinozu otkrio o kojem liku mašta

Akin Akinozu se smatra jednim od turskih glumaca mladje generacije koji najviše obećavaju. Njegova popularnost je posebno porasla nakon serije Hercai.

Akin Akinozu otkrio o kojem liku mašta

Foto Credits: Haberler

Turski glumac Akin Akinozu je briljirao u seriji Hercai. Ipak, novi projekti na kojima glumac radi nakon završetka te TV serije nisu preterano uspešni i nemaju zapažene rezultate rejtinga. Pored toga, njegovi fanovi i dalje njegove projekte gledaju sa posebnim uzbuđenjem i nadaju se da će njihov omiljeni glumac imati sreće u novim ulogama.

Akinozu je nedavno odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu. Na pitanje jednog od njih, da li bi voleo da tumači lik Sultana Mehmeta Fatiha, Akin je odgovorio potvrdno i dodao da smatra da bi on mogao doneti nešto novo, nešto svoje u ovaj lik što bi ga razdvojilo od likova koje su prikazale njegove kolege, uz svo dužno poštovanje.

Potom je rekao da mašta da glumi jedan drugi istorijski lik. U pitanju je lik Aleksandra III Makedonskog. Aleksandar III Makedonski bio je stvarna istorijska ličnost, poznatiji kao Aleksandar Veliki, bio je kralj starogrčkog kraljevstva Makedonije i predstavlja zaista zanimljiv izbor ovog turskog glumca.

Kada su ga upitali da li bi radije želeo da bude u TV seriji ili digitalnoj platformi, glumac je imao novi zanimljiv odgovor. Akin Akinozu je rekao da bi na 100. godišnjicu osnivanja republike Turske mogao da uzme ulogu u projektu koji će učinilti da ceo svet oseti nezavisnost i ponos njegov države i njene prošlosti. Na koji je projekat glumac mislio, nije poznato...

NOVO - Sumeyye Aydogan o seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

By: TV Exposed