Bora Akkas kao Cetin u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Pre nekoliko dana potvrđena je vest da će se turski glumac Bora Akkas pojaviti u seriji Uc Kurus / Tri novčića. On će u ovom projektu tumačiti nov lik i ostaje samo pitanje koliko značajan u nastavku radnje.

Bora Akkas kao Cetin u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Dizilah

Bora Akkas će se i definitivno uskoro pojaviti u radnji turske TV serije Uc Kurus. Otkriveno je i kako će se njegov lik zvati. Bora će u ovoj turskoj seriji glumiti Cetina. Na društvenim mrežama se pojavila teorija da je Cetin zapravo sin od Neriman. To je po svemu sudeći vrlo moguće i izvesno. Ostaje da sačekamo epizodu u kojoj će se ovaj lik pojaviti i sami se uverimo.

Biće to čak četrdeset i četvrta uloga u karijeri ovog turskog glumca. Prethodna TV serija na kojoj je radio je Icimizden Biri. U njoj je glumio lik Adama Willsona.

Pored ovog projekta prošle godine je radio i na najpopularnijoj seriji digitalne platforme Blu TV, Yesilcam. U njoj je u dve sezone tumačio lik po imenu Hakan Incekara. Glumio je ranije i u serijama Tutunamayanlar, Kursun, Dengin Dengine, Aslan Ailem, Dayan Yuregim i drugim.

Ono što fanove serije podjednako zanima je sudbina projekta. Sve više se piše i priča da će ova turska serija biti završena po kraju aktuelne sezone. Zvaničnu informaciju još uvek čekamo...

NOVO - Kivanc Tatlitug i Berk Ercer još jednom pokazali svoju humanu stranu!

 By: Milt-TV Exposed