Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i dalje obara rekorde

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je definitivno jedan od najzapaženiijih projekata u poslednjih nekoliko godina. Serija nije neko remek delo, ali je u nekoliko segmenata zaista obeležila ovu i prošlu godinu.

Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i dalje obara rekorde

Foto Credits: Dizilah

Sen Cal Kapimi je serija koja je donela ljubavnu priču Ede i Serkana. Ta ljubavna priča prenela se i u stvaran život, odnosno glumci Hande Ercel (Eda) i Kerem Bursin (Serkan) uplovili su u romansu u aprilu mesecu. Njihova ljubav i dalje traje i to je nešto po čemu će oni a i njihovi fanovi pamtiti ovaj projekat.

 Serija Pokucaj na moja vrata je bila i fenomen na društvenim mrežama. Projekat je bio toliko popularan da je u finalnoj epizodi prevazišao broj tvitova svetski popularne serije Game of Thrones. Jednostavno, impresivan podatak.

Finale ovog projekta je bilo nedavno, a serija se prodaje u sve većem broju zemalja širom sveta.

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata preti da obori sve rekorde prodaje. Prava na ovu seriju su otkupljena u čak 85 zemalja širom sveta. S obzirom da je u pitanju relativno nov projekat, koji odlično prolazi u skoro svim zemljama gde se serija emituje, ova brojka će sigurno još rasti.

NOVO - Burak Ozcivit može da završi u zatvoru do 4 godine!

 By: Milt-TV Exposed