Ponosni zbog 100 epizoda serije Kurulus Osman!

Mehmet Bozdag, vlasnik Bozdag filma, privukao je pažnju rečima na proslavi održanoj na setu 100. epizode turske istorijske ​​serije Kurulus Osman.

Ponosni zbog 100 epizoda serije Kurulus Osman!

Foto Credits: IMDB

Ovaj projekat ima poseban značaj za kompaniju Bozdag Film s obzirom na specifičnosti u kojima je nastao. U prvim danima perioda pandemije okupljena je ekipa serije Kurulus Osman, a mnoge TV ekipe u tom procesu nisu htele da odu na set.

Podsećajući na ovu situaciju, Mehmet Bozdag je naveo da su svi bili na poslu, a da nisu morali da ubeđuju scenski tim čak i tokom perioda pandemije, i dodao: „Priča je počela u vreme kada je bila pandemija. Dok niko na svetu nije mogao da ide na set, mi smo otišli ​​na set. Moje iskrene čestitke celom timu ovde. Dobro je, verovali smo, hvala svima. Svi su, a posebno Burak, radili punodušno, nismo morali nikoga da ubeđujemo. Svi naši glumci i cela ekipa su izašli na teren i stigli smo do 100. epizode.”.

Burak Ozcivit, koji preuzima glavnu ulogu u glumačkoj ekipi ove turske serije, koja se ponosi dolaskom do 100. epizode, povećao je svoju popularnost u inostranstvu likom Osman-bega. Poznati glumac je podsetio da je sa velikim trudom došao do ovih uspeha i zahvalio se publici na podršci. Ozge Torer, koja je prvi put ušla u setove sa serijom, takođe je otvorila sebi dobro mesto u sektoru sa likom Bala Hatun koji je igrala. Ozge Torer je, objašnjavajući da veruju i da sa velikim naporom napreduju na ovom putu, izjavila:

„Zaista sam ponosna. Rasli smo iz dana u dan, pa čak i kao tim postigli nemoguće, svedočim tome. Ponosni smo, imamo 100 epizoda. Nadam se da ćemo nastaviti ovim putem. Zaista zahvaljujem našoj publici i našem timu.”.

NOVO - Irem Helvacioglu i Alp Navruz dobijaju veliku podršku zbog nove serije!

By: TV Exposed