Serkan Cayoglu takođe polaže velike nade u seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Sa početkom snimanja nove Fox TV serije pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze, počele su da stižu i prve fotografije sa seta.

Serkan Cayoglu takođe polaže velike nade u seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Foto Credits: DiziCentral

Serkan Cayoglu, koja igra glavnu ulogu sa Aycom Aysin Turan, započeo je svoj novi projekat sa velikom srećom na licu i kako sam ističe velikim zadovoljstvom.

Poznati glumac je u prethodnoj izjavi rekao da je i on uzbuđen i da je bio veoma impresioniran pričom ove turske serije.

Obožavaoci Serkana Cayoglua takođe sa nestrpljenjem očekuju Keremov lik kog će glumac tumačiti.

Serija, koja će pričati o strasnoj ljubavi dvoje mladih čiji se putevi ukrštaju u vinogradu, biće i poprište velike borbe za ljubav Sevde i Kerema, ljudi dva različita sveta.

Životna priča

Serkan Cayoglu za TV seriju Kader Baglari / Sudbinske veze, koja će otkriti priču iz života, ima veliku nadu i veruje u uspeh serije.

Za Cayoglua, u seriji Kader Baglari postoji sve što je potrebno da bude uspešan projekat. Izrazivši da će sa svojom partnerkom Aycom Aysin Turan biti dobar TV serijski par, poznati glumac je rekao:

„Verujem da ćemo Ayca i ja biti dobar par. Od prve scene uhvatili smo dobru harmoniju. Mnogi faktori moraju biti u harmoniji da bi projekat bio popularan. Jedan od najvažnijih faktora je kohezija osoblja. Kader Baglari je uzbudljiv u tom pogledu.”.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Ayca Aysin Turan veruje u uspeh serije Kader Baglari / Sudbinske veze

By: TV Exposed