Serija Arka Sokaklar ozbiljno preti projektima Kizilcik Serbeti i Yali Capkini

O tome da će serija Arka Sokaklar biti ozbiljan rival serijama Kizilcik Serbeti i Yali Capkini je već bilo reči. Sada su stigle nove informacije na ovu temu.

Serija Arka Sokaklar ozbiljno preti projektima Kizilcik Serbeti i Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

Serija Arka Sokaklar počinje svoju 18. sezonu u petak, 1. septembra. Ozgur Ozan i Ilker Inanoglu podelili su svoja uzbuđenja za novu sezonu.

Navodeći da će 18. sezona serija Arka Sokaklar početi velikim iznenađenjima, Ozgur Ozan je objasnio da su kao ekipa imali veliko zadovoljstvo na snimanju serije sledećim rečima:

„Mi kao tim nastavljamo tamo gde smo stali, ali drama se neće nastaviti tamo gde je stala, tako da sam zaista uzbuđen. Kao što znate, mnogo toga se desilo u našoj zemlji, po priči, nešto se desilo i našem timu. To je sve što ću za sada reći. Pitali su me „Arka Sokaklar nije gotova? Da li počinješ iznova?". Rekao sam im: „Ako nas naša publika još uvek gleda, pitajte ih zašto nas gledaju, možda ćete i vi početi da nas gledate. Ja uvek to kažem. Zaista uživamo u tome što smo tim.”.

Uzbudljiva sezona puna akcije i drame

Ilker Inanoglu, uspešni glumac koji je dao život liku Engina u projektu Arka Sokaklar, i dalje će biti važan član iste glumačke ekipe.

Inanoglu je svoju sreću objasnio ovim rečima:

„Veoma smo srećni što počinjemo iznova. 18. sezona je ionako ceo život... ako izračunate prosek, to je skoro kao trećina nečijih života. Mogu reći da sam odrastao u seriji. Kada pogledam unazad, čak i kada pogledam svoje slike u poglavljima, to čini ogromnu razliku. Ja sam druga osoba. Mnogo dobrih glumaca se pridružilo ove sezone. Publiku očekuje veoma lepa i uzbudljiva sezona. Biće to sezona sa akcijom, dramom i svime.”.

Da li će biti dovoljno da ugrozi dve sjajne serije kao što su Yali Capkini i Kizilcik Serbeti ostaje da vidimo.

NOVO - Najavljena nova serija Deneme Cekimi / Probno snimanje

By: TV Exposed