Kivanc Tatlitug i serija Yakamoz S 245 nastavljaju da privlače pažnju

Popularni turski glumac Kivanc Tatlitug imao je veoma uspešnu sezonu u glavnoj ulozi TV serije Aile / Porodica u zimskoj sezoni koju smo ostavili za sobom.

Kivanc Tatlitug i serija Yakamoz S 245 nastavljaju da privlače pažnju

Foto Credits: RiriNano

Vrativši se na televizijski ekran nakon nekoliko godina pauze, glumac je okupio milione obožavatelja na ekranu uspešnim likom Aslana Soykana u TV seriji Aile.

Prva sezona serije Aile / Porodica je završena i dobila je veoma dobre ocene. Fanovi Kivanca Tatlituga sa nestrpljenjem iščekuju drugu sezonu ove zaista popularne televizijske serije.

Osim toga, vest o mini-seriji pod nazivom Yakamoz S 245, koju je objavio Netflix, u kojoj je glumac preuzeo glavnu reč, ponovo je obradovala obožavaoce Tatlituga.

Digitalna serija Yakamoz S 245 je projekat od samo 7 epizoda, a Netflix je nije nešto posebno promovisao i isticao. Međutim, serija Yakamoz S 245, koja se prenosi stiče se utisak preporukama onih koji su je gledali, prati se sa velikim interesovanjem u inostranstvu.

Popularna širom sveta

Nastavljaju se odjeci vesti lista La Nacion objavljenih u Argentini. U vestima, gde se navodi da je među serijama na Netflixu do izražaja došla turska serija, navedeno je da su kritičari i gledaoci bili veoma impresionirani upravo serijom Yakamoz S 245 u kojoj je Kivanc Tatlitug tumačio glavnu ulogu.

Za ovaj projekat koji je režirao Tolga Karacelik i koji je ostao kao jednosezonski projekat, korišćen je izraz „Netflixova serija o apokalipsi od 7 epizoda će vas vezati za vaše mesto.“.

Dakle, u pitanju je po njihovom mišljenju serija koja se gleda u jednom dahu. Šta vi mislite o ovom projektu, da li ste gledali seriju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan se sve više ističe na društvenim mrežama

By: TV Exposed