Kome su poverene uloge Sofkinih roditelja u ostvarenju "Nečista krv", saznajemo...

Scenario za film i seriju “Nečist krv” delo Bore Stankovića je još sedamdesetih godina prošlog veka napisao Vojislav Nanović. Snimanje filma i serije se odvija u Ripnju u napuštenom kamenolomu. Za režiju su zaduženi Milutin Petrović i Goran Stanković. Kako saznajem lik Sofke će glumiti mlada makedonska glumica Sara Sandeva, njenog oca efendi Mitu igraće ...

Kome su poverene uloge Sofkinih roditelja u ostvarenju "Nečista krv", saznajemo...

Scenario za film i seriju "Nečist krv" delo Bore Stankovića je još sedamdesetih godina prošlog veka napisao Vojislav Nanović.

Snimanje filma i serije se odvija u Ripnju u napuštenom kamenolomu. Za režiju su zaduženi Milutin Petrović i Goran Stanković.

Kako saznajem lik Sofke će glumiti mlada makedonska glumica Sara Sandeva, njenog oca efendi Mitu igraće Dragan Mićanović, a majku Todoru – Milena Predić.

Dragan Mićanović je izjavio: "Za mene, a verujem i za većinu glumaca, pravi je glumački praznik kada dobijete jedan ovakav izazov. Divna je stvar što su producenti prepoznali značaj dela Bore Stankovića i to da je odlično da ga prebacimo u filmsku formu”.

Milena Predić takođe je sa radošću dočekala ulogu Todore i rekla: „U delu Bore Stankovića u velikoj meri započinje emancipacija ženskog duha, a to je ono što nam je blisko. Svima nam je drago da se obrađuju teme buđenja ženske slobode”.

Ako se sve bude odvijalo po planu snimanje filma i serije bi trebalo da bude završeno do decembra. Serija će biti emitovana na Radio-televiziji Srbije.

By: TV Exposed