Turska Serija – Čukurova | Bir Zamanlar Cukurova epizoda 62

62. epizoda: Zulejha je u zatvoru, Fekeli i Četin na putu za tren izbjegavaju najgore, a svi ti događaji opet najviše utječu na Mužganin ivot. TKO JE OTROVAO ZULEJHU? Zahvaljujući novcu i pomoći koju je Jilmaz poslao u zatvor, Zulejha postaje aginica u ćeliji. I dok s jedne strane ne prestaje plakati zbog čežnje za ...

Turska Serija – Čukurova | Bir Zamanlar Cukurova epizoda 62

62. epizoda: Zulejha je u zatvoru, Fekeli i Četin na putu za tren izbjegavaju najgore, a svi ti događaji opet najviše utječu na Mužganin ivot.

TKO JE OTROVAO ZULEJHU?

Zahvaljujući novcu i pomoći koju je Jilmaz poslao u zatvor, Zulejha postaje aginica u ćeliji. I dok s jedne strane ne prestaje plakati zbog čežnje za djecom, s druge svima nastavlja pomagati. I nitko nije ni uspio shvatiti što se dogodio, Zulejhino se stanje pogorša te odvedu u zatvor kao slučaj teškoga trovanja, a sve se oči odmah upru u Demira koji je jedini osumnjičeni za njezino trovanje. Međutim, opasnosti za Zulejhu nastavljaju se i u bolnici.

ŠTO SKRIVAJU DEMIR I UZUM?

Pošto sazna da su se Zulejha i Hunkar ponovno čule, Demir se opet razbjesni. Uzum se počne bojati Demirovog vikanja i skriva se u autu u dvorištu. Kada krene izvan grada, Demir primijeti tajnu putnicu, a cijeli je događaj bit će povodom da se Demir i Uzum sprijatelje i podijele tajnu, a ista će jako zanimati Hunkar i Sanije.

ŠTO ĆE ZULEJHA TRAŽITI OD HUNKAR?

Čim se po gradu proširi vijest da je Zulejha u bolnici, i Hunkar i Jilmaz dolete u bolnicu. Zulejha još nije bila pri sebi kada dođe Jilmaz, ali kada Hunkar dođe otvori oči i traži od nje da joj nešto obeća. Hunkar se opirala da ne obeća, ali na kraju ne uspije odoljeti njezinim suzama i obeća da će napraviti što Zulejha traži.

FEKELI I JILMAZ UPERILI ORUŽJE JEDAN NA DRUGOG!

Fekeli i Četin susreću se sa smrću. U oružanome sukobu koriste auto kao zaštitu, ali nakon svega toga Jilmaz i Fekeli opet se sukobljavaju, i to tako da Fekeli uperi oružje u Jilmaza.

HOĆE LI ŠERMIN POBIJEDITI TUŽITELJICU?

I dok je u gradu počeo pravi rat, Šermin se bavi svojim mukama. Naravno da su prvo posumnjali na Šermin kada je tužiteljica optužena za primanje mita?

Je li Demir htio ubiti Zulejhu? Hoće li se Zulejha spasiti? Gdje su djeca, u čijoj kući? Hoće li Hunkar spojiti Zulejhu s djecom? Hoće li Jilmaz moći zaboraviti Zulejhu?