Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 5

Hasretin susret s Baličeček jako teško pada Muratu Činjenica da se Hasret počela dogovarati s Balčiček na sceni jako teška pada Muratu te joj kaže da se vrati u svoj vkart. Košulje koje Gulnaz šije privuku Berrininu pažnju. U razgovoru koji imaju postoje signali da će Gulnaz možda šiti kostime za Berrinine nastupe. Hasret se ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 5

Hasretin susret s Baličeček jako teško pada Muratu

Činjenica da se Hasret počela dogovarati s Balčiček na sceni jako teška pada Muratu te joj kaže da se vrati u svoj vkart. Košulje koje Gulnaz šije privuku Berrininu pažnju. U razgovoru koji imaju postoje signali da će Gulnaz možda šiti kostime za Berrinine nastupe.

Hasret se vratila u svoj kvart i starome životu, međutim ide u Nesrininu kuću kako bi uzela nova koji je dobila od Murata. Burhan je napustio kuću i otišao u Bugarsku. Kadir je tužan zbog očeva odlaska te se na taj način zližaba s Davutom.

Dok Hasret izlazi iz Nesrinine kuće, dotrči Saime te joj potajno da riječi pjesme koju je Murat napisao za Selin, a s druge ju strane potiče da odsvira tu pjesmu i izađe pred Murata.

Murat kaže Leventu da je on dobio okladu te da može uzeti pjesmu ako želi. Budući da je ranije obećao Burhanu, odlazi u kvart podučavati djecu glazbi, a Hasret je u kafiću zauzela mjesto među učenicima.

Hasret čuje od Saime da je Murat pozvao Berrin na probu kako bi izašla na scenu te poludi od ljubomore, skupi prijatelje s Kadirom te u dvorištu škole u kojoj Murat drži predavanje napravi gusarsku predstavu.

Murat se jako naživcira kada Hasret u školskom vrtu otpjeva Berrininu pjesmu baš kao Berrin i odvede ju u koncertnu dovranu, gdje Hasret prvi put vidi što se to njoj planira i što joj je Murat namijenio.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed