Tužilaštvo zahteva ZATVORSKU KAZNU za Ezgi Molu!

Talas nezadovoljstva obišao je sve društvene mreže u Turskoj nakon odluke tužilaštva da otvori slučaj protiv glumice Ezgi Mole. Tužilaštvo zahteva zatvorsku kaznu u trajanju od 2 godine i četiri meseca za ovu glumicu!

Tužilaštvo zahteva ZATVORSKU KAZNU za Ezgi Molu!

Foto Credits: Haberler

O čemu se radi? Izvesni Musa Orhan optužen je za silovanje Ipek Er. Kada je to saznala, Ezgi Mola je napisala ogorčeni tvit na Twitteru posvećen tom slučaju. Mlada Ipek nije izdržala sramotu i izvršila je samoubistvo. Pre samoubistva napisala je oproštajnu poruku u kojoj je navela da je doživela silovanje i da sa tim nije mogla da se nosi. Gospodin Orhan je zadržan u pritvoru, ali je vrlo brzo pušten iz istog.

Sada se situacija okrenula. Musa Orhan tuži sve koji su pisali bilo šta protiv njega na društvenim mrežama. Ezgi Mola je jedna od osoba koje su meta te tužbe. Glumica je bila ogorčena nakon puštanja ovog muškarca iz pritvora i napisala da takvi ljudi nemaju savest i da treba da ih je sramota.

Za kratak vremenski period hashtag podrške Ezgi je preplavio Twitter. U trendingu hashtag #YalnizDegilsinEzgiMola je izbio na prvo mesto.

NOVO - Iznenađenje za Kerema Bursina

By: Milt-TV Exposed