Alp Navruz je zadovoljan početkom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Alp Navruz, koji igra lik Halila Tekina u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranu TRT1, iznenadio je svoje fanove svojim drugačijim imidžom.

Alp Navruz je zadovoljan početkom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: Haberler

Kao rezultat toga što je bio veoma dobar kao par u TV seriji sa Irem Helvacioglu, interesovanje za seriju Yurek Cikmazi eksplodiralo je na društvenim mrežama. Alp Navruz je svojim novim projektom napravio dobar izbor i još jednom dokazao da ima određeno znanje u odabiru TV serija.

Navruz je rekao da je serija počela odlično i da je odlično napredovala. Napominjući da je priča veoma lepa, glumac je naveo da su povratne informacije od publike takođe bile veoma dobre i da su bili zadovoljni njome. Alp Navruz je dao sledeću ocenu o seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce:

 „Drama ide veoma dobro, dobro je počela, naši utisci i naša priča su veoma dobri. Tužni smo u svakoj novoj epizodi. Tužni smo i kad snimamo. Sada je sve u redu, ekipa je jako dobra, glumci jako dobri. Nadam se da će se tako nastaviti.” .

Alp, koji je takođe odgovarao na pitanja o svojoj partnerki Irem Helvacioglu u TV seriji Yurek Cikmazi, rekao je: „Irem je veoma dobra i vredna partnerka na sceni. Možemo da prođemo, možemo da razmenimo ideje. Nemamo nikakvih poteškoća dok igramo. Ostale kolege su iste", istakao je glumac.

Posle romantične serije kao što je Ada Masali, Alp Navruz je sada na sebe skrenuo pažnju zaista teškom dramom i utisak je da je do sada veoma dobro radio posao u novoj seriji.

NOVO - Pacijenti i dalje dolaze na set serije Hayat Bugun / Život danas!

By: TV Exposed