Ercan Bektas u seriji Akinci

Ercan Bektas, poznat po TV seriji Gulperi, pridružio se ATV-ovom projektu “Akinci” Serija “Akinci” govori o turskom junaku koji brani Istanbul. Njegova borba temelji se na osmanskoj istoriji. Prema tvorcima serije, turski gledaoci nikada nisu videli nešto slično. Snimanje će se odvijati u istorijskim lokalitetima Istanbula. Glavne uloge tumače Sukru Ozyıldız i Busra Develi. Pored ...

Ercan Bektas u seriji Akinci

Ercan Bektas, poznat po TV seriji Gulperi, pridružio se ATV-ovom projektu "Akinci"

Serija "Akinci" govori o turskom junaku koji brani Istanbul. Njegova borba temelji se na osmanskoj istoriji. Prema tvorcima serije, turski gledaoci nikada nisu videli nešto slično. Snimanje će se odvijati u istorijskim lokalitetima Istanbula.

Glavne uloge tumače Sukru Ozyıldız i Busra Develi. Pored njih u seriji će se pojaviti Tolga Tekin, Berrin Arısoy i Deren Talu.

Erkan Bektas glumac pozorišta, bioskopa i TV serija. Rođen je 11. marta 1972. godine u Ankari u Turskoj. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Ankari. Diplomirao je na odseku glume na Univerzitetu u Ankari, Fakultetu za jezik i istoriju-geografiju. Pozorišta u kojima je radio su Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik. Takođe je glumio u TV serijama. 2010. godine osnovao je svoje pozorište Tiyatro Baykuş'u.

Poznat je po filmovima Geriye Kalan, Sag Salim 2,Baska Semtin Cocuklar, Kaledeki Yalnizlik, Allah’in sadik kulu: Barla, Bornova Bornova.

By: TV Exposed

NOVO - Uskoro premijera 5. sezone serije “Savasci”