Gel Dese Ask | Popularne Turske Serije |

Gel Dese Ask je nova turska televizijska serija. Radnja prati život Murata koji u životu doživljava novu ljubav. Prva epizoda ove serije je emitovana 8. marta 2020. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Rahsan Çigdem Inan i Ayse Bengi. Uloge tumače ovoj seriji tumače Erkan Petekaya, Sebnem Bozoklu, Ilayda Cevik, Oyku Gurman, Ertan Saban ...

Gel Dese Ask | Popularne Turske Serije |

Gel Dese Ask je nova turska televizijska serija. Radnja prati život Murata koji u životu doživljava novu ljubav.

Prva epizoda ove serije je emitovana 8. marta 2020. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Rahsan Çigdem Inan i Ayse Bengi.

Uloge tumače ovoj seriji tumače Erkan Petekaya, Sebnem Bozoklu, Ilayda Cevik, Oyku Gurman, Ertan Saban i drugi.

Serija je snimana u Istanbulu a prikazuje se na turskoj televiziji ATV.

Radnja serije bračni par Murata i Yasemin, i ljubav koja nestaje. Njihov brak je naizgled savršen. Takav utisak stiču svi njihovi prijatelji. Istina je ipak nešto drugačije. Perfektna organizacija braka i slika koju šalju ne odgovara stanju stvari između njih dvoje. Njihova ljubav kao da je napustila dom i njihovu zajednicu. U braku imaju dve kćerke Derin (19) i Ece (5). Murat radi u kompaniji zajedno sa partnerom Barlasom. U njegovom životu se pojavljuje Bahar, kćerka njegovog poslovnog partnera koja mu od samog starta skreće pažnju. Bahar je odrasla sa majkom, bez oca. Po saznanju da je njen otac Barlas otišla je u njegovu kompaniju da se sa njim susretne. Tu dolazi do susreta sa Muratom i cela priča dobija rasplet. Murat i Bahar se zaljubljuju jedno u drugo. Ljubav se razvija jako brzo i Muratov život dobija novu stranicu, a Murat novu energiju. Murat mora da bira, između Yasemin, majke dvoje dece i dosta mlađe Bahar koja je u njemu probudila davno zaboravljene emocije.

Gel Dese Ask

Nova serija, prva epizoda emitovana 8. marta 2020. godine

Još jedna životna, ljubavna priča čija je već prva epizoda skrenula životnu pažnju. Murat između dve žene, majke njegove dece sa kojom emocije više ne postoje, i nove ljubavi Bahar i svim čarima koje zaljubljenost sa sobom nosi.

Post By: TVExposed

Prevod  na EXYU jezik: Movtex.Com