Melek na pauzi - Turske Serije

Nova, 28. epizoda rado gledane serije “Benim Adım Melek” / “Melek” koja se prikazuje na kanalu TRT1 prikazala se u srijedu 8. 4. 2020. Serija koja nam na male ekrane dovodi Nehir Erdoğan i Kutsija snima se u turskome gradiću Gaziantepu na jugoistoku države. Međutim, uslijed pošasti koronavirusa, uprava TRT-a oldučila je privremeno zaustaviti snimanje. ...

Melek na pauzi - Turske Serije

Nova, 28. epizoda rado gledane serije "Benim Adım Melek" / "Melek" koja se prikazuje na kanalu TRT1 prikazala se u srijedu 8. 4. 2020. Serija koja nam na male ekrane dovodi Nehir Erdoğan i Kutsija snima se u turskome gradiću Gaziantepu na jugoistoku države. Međutim, uslijed pošasti koronavirusa, uprava TRT-a oldučila je privremeno zaustaviti snimanje.

Serija je tako do sinoć uspijevala nastaviti s epizodama koje su ranije objavljene, no moguće je da više nemaju "zaliha" epizoda što su gledatelji zaključili iz činjenice da se nije prikazala najava 29. epizoda, kako to inače biva nakon prikazivanja iste.

Da bi se serija mogla nastaviti snimati, pošast koronavirusa treba se prilično smanjiti. Nažalost, proj zaraženih u Turskoj raste iz dana u dan, tako da je samo danas prijavljeno preko 4000 novih oboljelih te oko stotinu umrlih, tako da brojka zaraženih trenutno premašuje 40.000. Gledatelji svih serija nadaju se da će se nove epizode nastaviti prikazivati, za ostanak doma na koji pozivaju vlasti gotovo svih zemalja u svijetu potrebna je razonoda tako da se s velikim iščekivanjem i optimizmom čeka rasplet situacije.

Izvor: https://televizyongazetesi.com/benim-adim-melek-dizisi-icin-yolun-sonu-gozuktu/1210749, by: TV Exposed