Nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće – Radnja i uloge

Kakva je to produkcija nova serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće, koju producira O3 Media, a čiji je kreativni konsultant Zeynep Gunay, i koja svojom glumačkom postavom i pričom budi radoznalost?

Nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće – Radnja i uloge

Foto Credits: Haberler

Priču o seriji Yaban Cicekleri | Divlje cveće, glumačku ekipu, trejler i sve detalje možete pronaći u našim vestima.

Pre svega, ne bi bilo pogrešno reći da su prve varnice ogromnog talasa interakcije zasvetlele objavljivanjem trejlera projekta na društvenim mrežama.

Duo Akin Akinozu i Aslihan Malbora, koji će se prvi put pojaviti na ekranu kao par, već izaziva radoznalost publike.

Već snažan uticaj

Dobra harmonija i snažna energija dua će obezbediti da serija Yaban Cicekleri utiče na široku publiku. Glumačka ekipa serije, koja je već privukla pažnju svojim predstavljanjem čine vredna imena kao što su Akin Akinozu, Aslihan Malbora, Serhat Teoman, Halil Babur, Bige Onal kao i Tilbe Saran i Arif Piškin.

Serija koju režira Aydin Bulut, govori o ponovnom susretu Kilica i Ele, čija je ljubav započela kada su bili deca, ali je ostala nedovršena.

Uprkos porodičnim tajnama koje bacaju senku na njihovu ljubav i svim naizgled nepremostivim preprekama, da li će par uspeti da okrene novu stranicu?

Serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće koja će sa snažnom glumačkom postavom i impresivnom narativom, sa snažnom glumačkom ekipom i impresivnom narativom, doneti na ekran uzbudljivu priču o Kilicu i Eli, čiji se putevi ukrštaju na iznenađujući način, uskoro će se pojaviti na ekranima ATV-a.

NOVO - Slab start serije Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

By: TV Exposed