Ponovo odložena premijera serije Akinci

Snimanje turske serije Akinci je otpočelo još pre dva meseca. Projekat je svoju premijeru trebao da ima u novembru, zatim je sve to pomereno za decembar. Danas nam stižu vesti o novom pomeranju početka emitovanja serije Akinci. Prema novim informacijama serija će početi tek nakon nove godine. U glavnim ulogama ove serije će se naći ...

Ponovo odložena premijera serije Akinci

Snimanje turske serije Akinci je otpočelo još pre dva meseca.

Projekat je svoju premijeru trebao da ima u novembru, zatim je sve to pomereno za decembar. Danas nam stižu vesti o novom pomeranju početka emitovanja serije Akinci. Prema novim informacijama serija će početi tek nakon nove godine. U glavnim ulogama ove serije će se naći Sukru Ozyildiz i Busra Develi koji su već sarađivali u seriji Tatli Kucuk Yalancilar iz 2015. godine.

Podsećamo, radnja serije Akinci će pratiti heroja Fatiha (30). Njegova borba temelji se na osmanskoj istoriji. Prema tvorcima serije, turski gledaoci nikada nisu videli nešto slično.

Snimanje serije se odvija u istorijskim lokalitetima Istanbula. Fatih je mladić koji se ne plaši ničega, ali je poznat i po tome da ne veruje u ljubav. Njegov život će se promeniti kada upozna devojku koja će ubrzo osvojiti njegovo srce. Sa njom će osetiti do sada za njega nepoznata osećanja i iskustva.

NOVO - Nove informacije oko serije Akrep / Škorpion

By: TV Exposed