Selin Sekerci i dva nova imena u seriji Aile / Porodica

Dok se s nestrpljenjem iščekuje nova, 14. po redu epizoda Show TV serije pod nazivom Aile / Porodica, koja će biti emitovana u utorak, 3. oktobra, novi glumci serije, čini se, privlače veliku pažnju.

Selin Sekerci i dva nova imena u seriji Aile / Porodica

Naročito je obožavatelje serije obradovala činjenica da je Selin Sekerci izabrana za lik advokatice Serap.

Očekuje se da će Serap, Devinina prijateljica, biti u ključnoj tački priče.

Jedan od najvažnijih detalja nove sezone biće kako će odnos između Cihana, kojeg igra Nejat Isler i Serap uticati na porodicu Soykan.

Druga sezona turske serije Aile / Porodica, koja će se emitovati na Show TV, u produkciji kompanije Ay Yapim i koja je svojom prvom sezonom privukla veliku pažnju, počinje 3. oktobra.

Tu su i Nedret i Bedri

Jedan od novih glumaca u seriji, koja u glavnim ulogama okuplja Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikayu, je Ayda Aksel, jedna od glumica koje možemo ubrojati u veterane glume.

Ayda Aksel, koja će tumačiti lik Nedret, Aslanovu tetku, pronašla je odgovarajući projekat gde će svoja iskustva podeliti sa mladim imenima.

Još jedan novi lik u drugoj sezoni serije Aile, gde će karte biti redistribuirane, biće Bedri. Lik Bedri, kojeg igra Alper Cankaya, dolazi sa iznenađenjima.

Počelo je odbrojavanje za novu sezonu Ay Yapimove serije Aile / Porodica, koja je svojom prvom sezonom u utorak uveče ostavila traga i u gledanosti i na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Kirli Sepeti

By: TV Exposed