Sen Cal Kapimi - Zaokret donosi Edina baka!

Nakon što se u prošloj epizodi pojavila Balca Kocak, naredna epizoda serije Sen Cal Kapimi donosi početak zaokreta radnje. Ilaydu Cevik smo kroz lik Balce Kocak upoznali u prethodnoj epizodi. Aysegul Issever će se pojaviti u narednoj kao baka Ede Yildiz. Edina baka se u seriji zove Semiha i kao što su mnogi već i ...

Sen Cal Kapimi - Zaokret donosi Edina baka!

Nakon što se u prošloj epizodi pojavila Balca Kocak, naredna epizoda serije Sen Cal Kapimi donosi početak zaokreta radnje.

Ilaydu Cevik smo kroz lik Balce Kocak upoznali u prethodnoj epizodi. Aysegul Issever će se pojaviti u narednoj kao baka Ede Yildiz. Edina baka se u seriji zove Semiha i kao što su mnogi već i povezali, ona je tajni partner Ede Afkmana (od koga smo se oprostili). Sa velikim brojem akcija holdinga, Edina baka će i te kako uneti nova dešavanja u priču. Semiha će doneti početak preokreta i komplikovanja radnje u ovoj seriji.

Tu nije kraj vestima o seriji Sen Cal Kapimi. U prošloj epizodi smo se oprostili od dva lika. Selin (glumica Bige Onal) i Alptekin Bolat (Ahmet Somers) se više neće pojavljivati u ovoj popularnoj seriji.

NOVO - Kaan Tasaner izbacio prvi singl (VIDEO)

By: TV Exposed