Turska glumica | Oya Unustasi |

Turska glumica Oya Unustasi je rođena je 1. januara 1988. godine (32). Njeni roditelji su iz Izmira Grčko-Bugarskog porekla. Još kao mala je bila sklona likovnoj umetnosti, osamila bi se i prepuštala mašti. Volela je da peva, crta, imitira, sluša muziku, pleše. U ranom detinjstvu je počela svirati flautu. Diplomirala je na odeljenju flaute na ...

Turska glumica | Oya Unustasi |

Turska glumica Oya Unustasi je rođena je 1. januara 1988. godine (32).

Njeni roditelji su iz Izmira Grčko-Bugarskog porekla. Još kao mala je bila sklona likovnoj umetnosti, osamila bi se i prepuštala mašti. Volela je da peva, crta, imitira, sluša muziku, pleše. U ranom detinjstvu je počela svirati flautu.

Diplomirala je na odeljenju flaute na univerzitetu umetnosti Mimar Sinan. Godinama je studirala muziku, ali je gluma bila ono što je oduvek želela. Bila je previše mlada da bi se odlučila za pravi put. Muzika je bila njen unutrašnji svet, a gluma je postala način izražavanja. Sad je gluma postala njen svet, i kaže da je to jedina profesija kojom se može baviti.

U ljubavnom životu je bila u vezi sa poznatim glumcem Ahmetom Tansu Tašanlar, koji je glumio u seriji Prljavi novac i ljubav. Nakon raskida, ostali su u prijateljskim odnosima. Glume zajedno u seriji Nemoguća ljubav.

Njen prvi glumački projekat je bio film Klub Gubitnika koji je snimila 2010., a prva zapažena uloga je Zeliş Gıpgıp u seriji Moje srce ostavljeno u Egeju. Trenutno je gledamo kao Gonul u seriji Nemoguća ljubav.

Filmovi i TV Serije: 2019 - Hercai (Gönül Aslanbey) (TV Serija) 2018 - Diriliş Ertuğrul, (TV Serija) 2018 - Masum Değiliz (Ceyda Koruhan) (TV Serija) 2015 - Kalbim Ege'de Kaldı (Zeliş Gıpgıp) (TV Serija) 2014 - Beyaz Karanfil (Nergis) (TV Serija) 2013 - Sevdaluk (Gülben Gedik) (TV Serija) 2011 - İzmir Çetesi (Duru) (TV Serija) 2010 - Kaybedenler Kulübü (Bardaki Kız - Film)

By: TV Exposed