Tužna novost za gledatelje Čukurove

Je li završila druga sezona popularne i rado gledane turske serije Čukurova? Glavna glumica Hilal Altinbilek (Zulejha) rastužila je gledatelje viješću o novim epizodima. Popularna turska serija “Čukurova” (tur. Bir Zamanlar Çukurova) prikazuje se na turskoj televiziji ATV, 9. aprila prikazana je posljednja, 63. epizoda. Nakon toga snimanja koja se održavaju u Adani su prekinuta, ...

Tužna novost za gledatelje Čukurove

Je li završila druga sezona popularne i rado gledane turske serije Čukurova? Glavna glumica Hilal Altinbilek (Zulejha) rastužila je gledatelje viješću o novim epizodima.

Popularna turska serija "Čukurova" (tur. Bir Zamanlar Çukurova) prikazuje se na turskoj televiziji ATV, 9. aprila prikazana je posljednja, 63. epizoda. Nakon toga snimanja koja se održavaju u Adani su prekinuta, a svi su se glumci povukli u karantenu u svoje domovima.

Odgovarajući na pitanje koje sve zanima, glumica je kazala sljedeće: Zbog situacije u kojoj se nalazimo ne mogu vam reći ništa sigurno. Međutim, nekako mi se čini da se prema trenutnoj situaciji nećemo vidjeti ove sezone. Ali ne znam, sve se može promijeniti u trenu."

Glumica je jasno istaknula da je riječ o njezinom mišljenju, ali da će se nove epizode vjerojatno prikazati tek najesen, u trećoj sezoni. Osim toga, izjavila je kako su joj snimanja bila drago iskustvo te da joj nedostaje set i ekipa sa seta, ali i istaknula pitanje "Hoće li sve biti isto kada korona prođe?".

Glumicu je, naime, strah da se i nakon prestanka koronavirusa situacija neće odmah smiriti te da snimanje i prikazivanje serije i ovisi o tome, ali i o mnogo drugih čimbenika.

By: TV Exposed