Aras Bulut Iynemli – Jubilarnih devet miliona

Turski glumac Aras Bulut Iynemli je veoma popularan, ne samo u toj zemlji već i širom sveta. O toj popularnost govori i brojka njegovih pratilaca na Instagramu. Aras može da obeleži mali jubilej. Prethodnih dana njegov profil je stigao do 9 miliona pratilaca, što je stvarno brojka za svaki respekt. Njegovoj popularnosti bez ikakve dileme ...

Aras Bulut Iynemli – Jubilarnih devet miliona

Turski glumac Aras Bulut Iynemli je veoma popularan, ne samo u toj zemlji već i širom sveta.

O toj popularnost govori i brojka njegovih pratilaca na Instagramu. Aras može da obeleži mali jubilej. Prethodnih dana njegov profil je stigao do 9 miliona pratilaca, što je stvarno brojka za svaki respekt. Njegovoj popularnosti bez ikakve dileme u mnogome je doprinela serija Cukur. Projekat koji traje već četvrtu sezonu i njegova uloga Yamaca Kocovalija je zaista donela glumcu mnogo toga. Pored te serije Aras Bulut Iynemli se pojavio u još trinaest projekata.

Po prvi put na TV ekranima smo ga mogli gledati u projektu Mahmut i Meryem. Nakon toga usledile su dve serije koje su mu donele veliki uspon u karijeri. U pitanju su serije Kako vreme prolazi i Sulejman Veličanstveni.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose najavila snimanje serije Yavuz

By: TV Exposed