Aslihan Guner željno iščekuje njen novi projekat!

Turska glumica Aslihan Guner zrači posebnom harizmom. Glumica ima grupu fanova koji pomno prate svaki njen korak.

Aslihan Guner željno iščekuje njen novi projekat!

Foto Credits: Haberler

Pored fanova, Aslihan Guner privlači pažnju i pripadnika medija. Glumica je primećena od strane pripadnika medija u Metropol Istanbul šoping centru gde je dala kratak intervju. Aslihan je u njemu govorila najviše o novom projektu.

Aslihan Guner je priznala da ne može da dočeka premijeru njenog novog projekta, odnosno filma pod nazivom Zubeyde. Ova uloga će kako je istakla sama glumica imati značajan i važan deo u njenoj karijeri.

Glumica se veoma pažljivo pripremala za ovu ulogu i za sam film. Guner je čitala knjige o životu majke prvog predsednika Turske republike koju tumači u filmu koji nosi njeno ime.

Počastovana zbog uloge

Pred njom su bili mnogi izazovi, tvrdi Aslihan. Kao majka morala je da prevazidje mnoge poteškoće zbog budućnosti i slobode i pravo je zadovoljstvo igrati takav lik, objasnila je popularna turska glumica.

Aslihan Guner je dodala da sebe smatra veoma počastvovanom što je uopšte dobila priliku da glumi Ataturkovu majku i nada se da će odraditi dobar posao.

Dok iščekujemo premijeru njenog filma, mnogi se pitaju i koji će biti naredni projekat ove sjajne glumice. Za sada nema nagoveštaja o tome da bi Aslihan tokom leta mogli gledati u nekoj TV seriji, tako da će u slučaju odgovarajuće ponude glumica svoj povratak na TV ekrane imati tokom jeseni.

NOVO - Mujde Uzman otkrila još neke informacije o sebi

By: TV Exposed