Can Yaman – lažna ljubav?!

Turski glumac Can Yaman, tačnije njegov boravak i rad u Italiji izazvao je mnogo pažnje. Pisalo se i pričalo o navodnoj vezi turskog glumca i italijanske voditeljke Dilette Leotte. Can Yaman i Diletta su i uslikani zajedno, ali kako se navodi to je sve unapred dogovoreno i pripremljeno. Prema tvrdnjama italijanskih medija u pitanju je ...

Can Yaman – lažna ljubav?!

Turski glumac Can Yaman, tačnije njegov boravak i rad u Italiji izazvao je mnogo pažnje.

Pisalo se i pričalo o navodnoj vezi turskog glumca i italijanske voditeljke Dilette Leotte. Can Yaman i Diletta su i uslikani zajedno, ali kako se navodi to je sve unapred dogovoreno i pripremljeno. Prema tvrdnjama italijanskih medija u pitanju je izmišljena priča o njihovoj vezi. Veliki broj italijanskih novinara iznosi činjenice kojima potvrđuje ranije sumnje da između Cana i Dilette nema ljubavi. U pitanju je kako navode isključivo marketing za Yamanov boravak i rad u Italiji, odnosno za nove serije koje će snimati u toj zemlji.

U prilog tome ide i činjenica da je voditeljka nastavila ljubavnu vezu sa dugogodišnjim momkom Danielom Scardinom. Sve u svemu, ukoliko je to bio zadatak  ispunjen je. Can Yaman je danima bio tema broj 1 u medijima u Italiji.

NOVO - Kerem Bursin i Hande Ercel – Mnogo buke ni oko čega

By: TV Exposed