Dogina trudnoća donosi nove zaplete u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

U poslednjoj sceni popularne TV serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, čija je 51. epizoda emitovana u petak uveče, Fatih je priznao majci da mu se sviđa Gorkem i najavio da želi da se oženi.

Dogina trudnoća donosi nove zaplete u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

U međuvremenu, Kivilcim, koja je posetila Dogu, koja je počela da boravi kod Alev, pronašla je pozitivan test na trudnoću u kupatilu, ostavljajući mnoga pitanja na umu.

U trejleru za 52. novu epizodu serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, Kivilcim pita „Koja je od vas trudna?“, a Doga odgovara na pitanje.

U trejleru, gde Kivilcim pita Omera o Fatihovoj novoj vezi, vredi primetiti da odnos Gorkem i Fatiha  počinje da napreduje.

Epizode svakog novog petka

Dok Pembe kaže da će otići da traži Gorkem, Doga saznaje od Sonmeza da će Kivilcim obavestiti Unalara da je Doga trudna.

Serija Kizilcik Serbeti, čiji je scenario napisao Melis Civelek, a režirao Ketche, emituje se na Show TV-u svakog petka u 20.00.

Kao što se može zaključiti uzbuđenja nikad ne manjka. Kako se vama čini najnovija dešavanja u seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Onur Seyit Yaran kao Taylan u seriji Yandaki Oda | Sledeća soba

By: TV Exposed