Duo iz serije Mucize Doktor u seriji Baba / Otac

Mnoga poznata imena su učestvovala u seriji Mucize Doktor koja je trajala dve sezone i postala jedna od nezaboravnih TV produkcija. Hazal Turesan u liku Beliz je bila zaista zapažena. Pored toga, Hakan Kurtas je imao priliku da pokaže svoje talente u liku Doruka.

Duo iz serije Mucize Doktor u seriji Baba / Otac

Foto Credits: Internet Haber

Sada se ovo dvoje glumaca okupljaju u TV seriji Baba / Otac, koja se emituje na Show TV-u i čija se druga sezona očekuje sa velikim uzbuđenjem. Posle uspešnih nastupa u seriji Mucize doktor, Hazal Turesan je poslednju sezonu provela u TV seriji Yalanci / Lažov.

Kratko trajanje ove serije uslovilo je da se glumica manje zadržava na ekranu. Nastavljajući svoje pozorišne aktivnosti, Hazal Turesan će se u novoj sezoni vratiti u TV serije sa projektom Baba.

Poznato je da je scenarista Gokhan Horzum napravio velike promene u priči u novoj sezoni. Učešće dva važna aktera, poput Leventa Ulgena i Hazal Turesan, takođe je povećalo očekivanja. Pored toga, Buse Meral u liku Suzan postala je nova glumica ove serije. Publici se dopalo što će Hazal Turesan i Hakan Kurtas, koji su bili uspešni u likovima Beliz i Doruka u projektu Mucize Doktor, ponovo podeliti isti set posle dve godine pauze. Hakan Kurtas igra lik Ilhana u seriji i bio je partner Ozge Yagiz u prvoj sezoni. Sa nestrpljenjem se iščekuje i kako će odnos između Hakana i Busre napredovati u novom periodu.

Nisu se pojavili detalji o ulozi Hazal Turesan u seriji. Međutim, snimanje serije Baba / Otac je počelo i nova era izgleda kao novo uzbuđenje.

NOVO - Gokce Eyuboglu u seriji Mahkum / Zatvorenik

By: TV Exposed