EX-YU muzičke zvezde sa završenim fakultetom, neki imaju i dva

O muzičkim zvezdama sa ovih prostora se zna dosta toga, ali ne i sve. Verovatno niste znali da mnogi pevači imaju po dva, a jedan od njih čak i tri fakulteta. Najobrazovaniji među njima je verovatno Goran Žižak, u narodu poznat kao DJ Krmak koji je završio tri fakulteta, i to Pravni, Filozofski i Pravoslavni ...

EX-YU muzičke zvezde sa završenim fakultetom, neki imaju i dva

O muzičkim zvezdama sa ovih prostora se zna dosta toga, ali ne i sve. Verovatno niste znali da mnogi pevači imaju po dva, a jedan od njih čak i tri fakulteta.

Najobrazovaniji među njima je verovatno Goran Žižak, u narodu poznat kao DJ Krmak koji je završio tri fakulteta, i to Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

https://www.instagram.com/p/B-Sc2a0n3fM/

Prati ga i pevač anđeoskog glasa, Adil Maksutović, koji je zavšrio kriminologiju, gde je stekao zvanje diplomiranog kriminologa, a potom je završio i Pravni fakultet.

https://www.instagram.com/p/B9eXvZCndDI/

Pevačica Neda Ukraden je završila takođe dva fakulteta. Pravni fakultet i Filozofski fakultet smer engleski jezik i književnost. Dobro poznati Momčilo Bajagić Bajaga je diplomirao književnost na Filozofskom fakultetu.

https://www.instagram.com/p/B81E6qrJ95y/

Zdravko Čolić je završio Ekonomski fakultet u Sarajevu, a pevač narodne muzike Miloš Bojanić je diplomirao na Saobraćajnom fakultetu.

https://www.instagram.com/p/B9htEGvpvD4/

Ćerka Vesne Zmijanac, među mlađim generacijama jako popularna Nikolija diplomirala je na Fakultetu za Međunarodni biznis u Atini.

https://www.instagram.com/p/B_iIfXipXXf/

Frontmen "Generacije 5" Đorđe David zavšrio je Fakultet dramskih umetnosti (FDU).

https://www.instagram.com/p/B8y9frCpAfd/

Završenom muzičkom akademijom mogu da se pohvale Željko Joksimović, Viki Miljković, Aleksandar Sofronijević i drugi.

Foto: Instagram / Izvor: Grandonline