Eylul Tumbar u seriji Kendi Dusman Aglamaz ima priliku da uči i napreduje

Oni koji su gledali seriju Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko, koja je adaptirana po istoimenom romanu Parihan Magden i objavljena na Netlfixu, bili su veoma impresionirani Eylul Tumbar.

Eylul Tumbar u seriji Kendi Dusman Aglamaz ima priliku da uči i napreduje

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica, koju je publika počela da je zove ovim nadimkom nakon što je tumačila lik Bambi, izdvaja se kao jedna od slučajno otkrivenih mladih ljudi.

Eylul Tumbar, koja je živela u okrugu Češme u Izmiru i koja je među mnogim mladim ljudima izabrana za ulogu Bambi u seriji, polaže svoj prvi ispit iz televizijske serije u svojoj glumačkoj karijeri u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, koja se trenutno sastaje sa publikom na ekranu TRT1.

Mlada glumica Eylul Tumbar, koja je imala priliku da pokaže svoje talente pojavljivanjem na televizijskom ekranu sa likom Alize Soner, postala je mlado ime koje se dopada mnogim gledaocima. Međutim, na društvenim mrežama možete pronaći i mnoge komentare gledalaca u kojima se navodi da je njena gluma dosadna i da se ne mogu naviknuti na nju.

Set serije kao škola

Za Eylul Tumbar, koja se nakon otkrića od strane producenata nakon Netflixove serije sa porodicom preselila u Istanbul i počela da se penje stepenicama karijere jedan po jedan, set TV serije Kendi Dusen Aglamaz je bukvalno kao škola.

Pored toga što je u istom okruženju sa iskusnim imenima kao što su Hakan Yilmaz i Selen Soyder, Eylul Tumbar, koja se susrela sa mladim glumcima u važnom projektu, tek je započela svoj put karijere.

Očigledno je da će uspeh serije mnogo uticati na karijeru mlade glumice.

NOVO - Ataturk je najskuplja turska serija ikada!

By: TV Exposed