Glumački par iz serije Zavet | Emanet snimljen kako se drži za ruke?!

Korisnici društvenih mreža iz Turske preneli su informaciju da je glumački par iz serije Emanet viđen zajedno, držeći se za ruke. Odmah su krenule mnoge teorije ali i ispitivanja zbog čega je to tako. Halil Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu su viđeni zajedno i pri tom su se držali za ruke, tu dileme nema. Na ...

Glumački par iz serije Zavet | Emanet snimljen kako se drži za ruke?!

Korisnici društvenih mreža iz Turske preneli su informaciju da je glumački par iz serije Emanet viđen zajedno, držeći se za ruke.

Odmah su krenule mnoge teorije ali i ispitivanja zbog čega je to tako. Halil Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu su viđeni zajedno i pri tom su se držali za ruke, tu dileme nema. Na društvenim mrežama postoji čak i snimak na kom se zaista ne vide kamere niti bilo šta slično. Neki veruju da je u pitanju samo scena iz serije, ili priprema za istu. Međutim, sve veći broj ljudi smatra da je par i u stvarnom životu zajedno. Halil i Sila se nisu zvanično oglašavali po ovom pitanju. Ostaje da vidimo da li se na setu još jedne serije rodila ljubav ili je u pitanju samo scena iz serije Emanet.

Podsećamo, seriju Zavet | Emanet sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Can Yaman lakše povređen na pripremama za novu seriju

By: TV Exposed