Hande Ercel najavila iznenađenje! (FOTO)

Trenutno najpopularnija turska glumica Hande Ercel podelila je na svom zvaničnom Instagram storiju najavu iznenađenja. U pitanju je kratak video kompanije ID Iletisim, na kom se nalazi Hande sa širokim osmehom na licu. U opisu piše da nas uskoro očekuje iznenađenje i da budemo u toku. ID je jedna od vodećih turskih menadžerskih i PR ...

Hande Ercel najavila iznenađenje! (FOTO)

Trenutno najpopularnija turska glumica Hande Ercel podelila je na svom zvaničnom Instagram storiju najavu iznenađenja.

U pitanju je kratak video kompanije ID Iletisim, na kom se nalazi Hande sa širokim osmehom na licu. U opisu piše da nas uskoro očekuje iznenađenje i da budemo u toku. ID je jedna od vodećih turskih menadžerskih i PR agencija. Vode računa kako o privatnom životu glumaca, njihovim marketinškim potezima, tako i o promociji turskih serija. Hande Ercel je često u medijima u prethodnim danima zbog njene navodne nove ljubavne veze. Serija Sen Cal Kapimi se i dalje snima i emituje i ostaje pitanje da li je reč o novostima iz glumicinog privatnog ili poslovnog života.

Mnogi se nadaju da je objava kojom se najavljuje iznenađenje vezana za njenu novu ulogu. Da li je tako, saznaćemo veoma brzo… Evo i skrinšota pomenutog videa sa Handinog zvaničnog Instagram profila.

NOVO - Hulya Gulsen u novoj ulozi

By: TV Exposed