Hizmetciler – | Popularne Turske Serije |

Hizmetciler je turska televizijska serija čija radnja prati život četiri služavke. Radnja se dešava u luskuznom mestu zvanom Cenet Konaklari. Prva epizoda ove serije je emitovana 7. marta 2020. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Makbule Kosif, Gulsev Karagoz, Ozer Cetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Ozgen. Uloge tumače Deniz Baysal Yurtcu, Algi Eke, Selen ...

Hizmetciler – | Popularne Turske Serije |

Hizmetciler je turska televizijska serija čija radnja prati život četiri služavke. Radnja se dešava u luskuznom mestu zvanom Cenet Konaklari.

Prva epizoda ove serije je emitovana 7. marta 2020. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Makbule Kosif, Gulsev Karagoz, Ozer Cetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Ozgen.

Uloge tumače Deniz Baysal Yurtcu, Algi Eke, Selen Domac, Aleyna Solaker, Yigit Kirazci, Seckin Ozdemir i drugi. Serija se emituje na turskom Kanalu D.

Život Ele, koja sama živi u malom gradu, potpuno se menja u jednom danu nakon otmice unuka Atahanlija, jedne od poznatih istanbulskih porodica. Postaje sobarica na luksuznom mestu zvanom Cenet Konaklari. Kako upoznaje različite bogate živote, počinje sagledavati prava lica svih. Štaviše, baš poput bogatih, i služavke i radnici koji rade u njihovim domovima imaju tajne. Hacer, Atiie i Cicek su takođe deo onoga što se dogodilo i imaju bitnu ulogu u svemu. U stvari, ništa nije onako kako se čini u Cenetu Konaklari.

Hizmetciler

Nova serija

Priča o četiri služavke čiji su životi isprepletani u luskuznom mestu u Istanbulu. Kao i kod bogatih i kod njihovih radnika i služavki postoji mnogo tajni. U Cenet Konaklari ništa nije kao što izgleda.

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com