Ima li nade za seriju Iyi Gunde Kotu Gunde? (VIDEO)

Vest je da će TV serija Iyi Gunde Kotu Gunde, koja se prikazuje subotom uveče, imati svoje finale. Romantična humoristična serija u kojoj glume Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen nije dostigla očekivanu gledanost. Konačna odluka za Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je imala isti problem kao i TV serije na drugim kanalima, iznenadila ...

Ima li nade za seriju Iyi Gunde Kotu Gunde? (VIDEO)

Vest je da će TV serija Iyi Gunde Kotu Gunde, koja se prikazuje subotom uveče, imati svoje finale. Romantična humoristična serija u kojoj glume Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen nije dostigla očekivanu gledanost.

Konačna odluka za Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je imala isti problem kao i TV serije na drugim kanalima, iznenadila je sve.

Yasemin Allen dala je izjavu protiv ove situacije. Druga vodeća glumica Elcin Sangu izjavila je da nije bilo problema u timu ili produkciji, a da je Star TV donela ovu odluku i izjavila da se nijedno delo ne može dokazati u 6 epizoda. Dok su svi čekali da 6. epizoda bude konačna, usledilo je iznenađenje. Trejler 6. epizode ​​serije najavljen je kao nova, a ne konačna epizoda.

Na društvenim mrežama postoje razna pitanja o sudbini serije. Međutim, slučaj još nije razrešen. Glumci su na odluku Star TV reagovali izjavom da su im poslednje vesti stigle pre neki dan. Posle ovog talasa reakcija na društvenim mrežama, ostaje pitanje da li je kanal dobio još jednu priliku za seriju...

Evo najave za 6. epizodu koja će biti objavljena u subotu, 17. oktobra:

https://youtu.be/S8AJu-tBufM

By: TV Exposed

NOVO-Hazal Kaya u ekološkom projektu (FOTO)