Kad će početi Mucize Doktor?

Snimanja serije „Mucize Doktor“ koja se prikazuje na turskoj televiziji FOX i slama rekorde gledanosti prekinuta su zbog pošasti koronavirusa. Posljednja, 28. epizoda prikazana je 26. marta u četvrtak, a o novoj epizodi puno se priča. Odgovor na dugo očekivano pitanje došao je od glavnih glumaca, Reha Özcan i Özge Özder. Dvadeset i deveta epizoda ...

Kad će početi Mucize Doktor?

Snimanja serije „Mucize Doktor“ koja se prikazuje na turskoj televiziji FOX i slama rekorde gledanosti prekinuta su zbog pošasti koronavirusa.

Posljednja, 28. epizoda prikazana je 26. marta u četvrtak, a o novoj epizodi puno se priča. Odgovor na dugo očekivano pitanje došao je od glavnih glumaca, Reha Özcan i Özge Özder.

Dvadeset i deveta epizoda ove serije u kojoj glavne uloge dijele Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal i Hazal Türesan dugo se očekuje. Budući da se snimanje ove serije odvijaju u bolnici, nakon pojave koronavirusa snimanja su obustavljena.

Reha Özcan koji utjelovljuje primarijusa Adila u seriji bio je gost u emisiji Özge Özder koja se pojavljuje kao lik Kivildžim.

„Vjerojatno ćemo početi s drugom sezonom nakon ljetnih praznika. Čini mi se da je posljednja prikazana epizoda istovremeno i finalna epizoda sezone jer će biti jako teško okupiti cijelu ekipu. Osim toga, bit će jako teško raditi snimanja u bolnici pa ćemo vjerojatno morati preći u studio. No gledajmo na sve s vedrije strane - imat ćemo puno vremena za pisanje scenarija.“

Kao što je poznato, još su četiri serije koje se prikazuju na tome kanalu odlučile završiti sezonu.

By: TV Exposed