Kerem Bursin – Govorimo o odlasku u svemir, a čak i more gori!

Turski glumac Kerem Bursin polako završava snimanje serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Finale serije će biti za pet epizoda, a prema informacijama koje dolaze sa seta trenutno se snima poslednja epizoda.

Kerem Bursin – Govorimo o odlasku u svemir, a čak i more gori!

Foto Credits: IMDB

U međuvremenu, Bursin je veoma tražen od strane medija. Novinari se utrkuju i žele da ga intervjuišu. Mnoge najviše interesuje šta će Kerem raditi po završetku snimanja ovog projekta. U novom intervjuu koji je dao za Vogue Turkiye, glumac je govorio o aktuelnoj temi, požarima koji haraju jugom Turske.

Kerem Bursin je između ostalog rekao:

„Svuda gori! Čak i more gori. Fabrički otpad je razasut okolo. Govorimo o nekom odlasku u svemir, a šta mi radimo?! Imamo lep svet. Zar ne možemo drugačije da ga koristimo? Hajde da na primer, pravilo odložimo ovo smeće. Možda iskoristimo prirodni prostor na kom bi bacili smeće za neku drugu namenu. Možda iskoristimo prostor kao lek, pronađemo način da drugačije deponujemo otpad. Promena počinje sa društvom, ljudima. Ljudi pričaju o važnim pitanjima na društvenim mrežama. Misle da su sve uradili i kažu „podelio sam, moja dužnost je obavljena“. Prava promena se dogodila zahvaljujući ljudima koji su ustali za neki cilj.“.

Evo i fotografija ovog popularnog glumca koje su uslikane za tursko izdanje magazina Vogue.

NOVO - Melisa Asli Pamuk i Irem Helvacioglu pomažu žrtvama požara u Turskoj

 By: Milt-TV Exposed