Lik Yusufa Cima u seriji Aldatmak nosi posebnu poruku

Turska TV serija Aldatmak / Obmana, koja se prošlog četvrtka uveče susrela sa publikom na ATV TV-u, ostvarila je dobar rejting, a obožavaoci Vahide Percin pokazali su veliko interesovanje za seriju.

Lik Yusufa Cima u seriji Aldatmak nosi posebnu poruku

Foto Credits: Internet Haber

Neće biti iznenađujuće ako serija Aldatmak, koja je postigla dobru stopu u total kategoriji rejtinga, poveća gledanost u narednim nedeljama. Yusuf Cim, koji igra lik Ozana, postao je jedna od vodećih uloga u TV seriji Aldatmak / Obmana. Cim, koji je rođen u Istanbulu 1991. godine, pojavio se nedavno pred svojim fanovima na platformi Bein Connect sa TV serijom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi.

Glumac, koji je karijeru započeo 2015. godine sa TV serijom Cilek Kokusu, snažno napreduje u karijeri povećavajući svoje iskustvo. Serija Aldatmak biće veoma upečatljiva produkcija za Yusufa Cima i fanove koji ga prate. U seriji, koja će otkriti pukotine u porodici Yenersoy, susret lika Guzide koju igra Vahide Percin sa svojom porodicom možda će publici pružiti izvesnu svest o sopstvenim životima. Treba obratiti posebnu pažnju na lik Ozana Yenersoya. Lik kojeg tumači Yusuf Cim biće veoma značajan za današnju omladinu koja pokušava da na lak način dostigne život koji želi. Ozan, sin Tarika i Guzide, želi najbolje od svega. On je mlad čovek visokih očekivanja i radi kao inženjer. Naporno radi i mnogo se žali na to. Njegov san je da se što pre obogati, da živi luksuznim životom.

U priči o liku Ozana i seriji Aldatmak će biti veoma efektna želja mladih da se za kratko vreme lako obogate i žive luksuznim životom. Međutim, život nije tako lak i ono kroz šta će Ozan proći biće lekcija publici. Želja da na lak način dođe do života koji želi zadaće velike nevolje Ozanu.

Mnogim mladim ljudima može biti od koristi da pogledaju seriju Aldatmak / Obmana samo da bi osetili projekciju lika Ozana u sopstvenim životima.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Erkan Petekkaya i serija O Kiz / Ta devojka postaju sve popularniji

By: TV Exposed