Melisa Senolsun i Umut Evirgen se pripremaju za brak?

Veza Melise Senolsun i Umuta Evirgena postaje sve ozbiljnija. Glumica se se pre nekoliko dana preselila u luksuznu kuću njenog dragog u Emirganu. Sve to izazvalo je pažnju turske javnosti i medija. Melisa je dala novi kratak intervju, gde je između ostalog osmehom odgovorila na pitanje novinara vezano za njenu i Umutovu vezu. Jedan od ...

Melisa Senolsun i Umut Evirgen se pripremaju za brak?

Veza Melise Senolsun i Umuta Evirgena postaje sve ozbiljnija.

Glumica se se pre nekoliko dana preselila u luksuznu kuću njenog dragog u Emirganu. Sve to izazvalo je pažnju turske javnosti i medija. Melisa je dala novi kratak intervju, gde je između ostalog osmehom odgovorila na pitanje novinara vezano za njenu i Umutovu vezu. Jedan od predstavnika medija je upitao glumicu da li preseljenje u isti dom sa Umutom predstavlja samo mali korak ka braku ili će se brzo venčati. Senolsun je samo sa osmehom saslušala pitanje i bez odgovora otišla sa lica mesta.

Podsećamo da je Umut dugo bio u vezi sa Melisinom koleginicom Tubom Buyukustun. Nakon raskida sa popularnom glumicom, Evirgen je utehu pronašao u njenoj mlađoj koleginici i kako stvari stoje, sve su bliži ozvaničenju njihove veze.

NOVO - Oyku Karayel i Can Bonomo ne kriju svoju ljubav (FOTO)

By: TV Exposed