Murat Yildirim o seriji Ramo

Glumac Murat Yildirim viđen je sa suprugom u Vadinstanbul šoping centru. Tom prilikom razgovarao je predstavnicima medija. Murat je rekao da se snimanje serije Ramo radi u veoma intenzivnom modu. Sve mere zaštite od koronavirusa se poštuju, a snimanje kadrova se odvija bez ikakvih problema. Lepa vest za Murata i celu produkciju je sve bolji ...

Murat Yildirim o seriji Ramo

Glumac Murat Yildirim viđen je sa suprugom u Vadinstanbul šoping centru.

Tom prilikom razgovarao je predstavnicima medija. Murat je rekao da se snimanje serije Ramo radi u veoma intenzivnom modu. Sve mere zaštite od koronavirusa se poštuju, a snimanje kadrova se odvija bez ikakvih problema. Lepa vest za Murata i celu produkciju je sve bolji rejting serije. Glumac je istakao da je veoma srećan zbog toga. Drago mu je da se publika vratila gledanju serije Ramo i da su utisci veoma pozitivni.

S obzirom na veliki broj serija koje su postale žrtve niskog rejtinga, sve veća gledanost je sjajna vest za samu sudbine serije. Yildirim obećava još mnogo uzbuđenja u nastavku, a s obzirom na dosadašnji tok serije, nema razloga da mu ne verujemo.

NOVO - Priprema se još jedna turska serija za mlade

By: TV Exposed