Nastavljeno snimanje turske serije Hay Sultan

Kompanija Akli Film objavila je da je nastavljeno snimanje turske serije Hay Sultan. U pitanju je novi projekat u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Cetin Tekindor. Podsećamo da je snimanje ovog projekta odloženo za gotovo godinu dana, usled odluke producenata da ne rizikuju zdravlje jednog od omiljenih turskih glumaca iz starije generacije. Čini se da ...

Nastavljeno snimanje turske serije Hay Sultan

Kompanija Akli Film objavila je da je nastavljeno snimanje turske serije Hay Sultan.

U pitanju je novi projekat u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Cetin Tekindor. Podsećamo da je snimanje ovog projekta odloženo za gotovo godinu dana, usled odluke producenata da ne rizikuju zdravlje jednog od omiljenih turskih glumaca iz starije generacije. Čini se da je nakon pojave vakcine problem rešen i da će rad biti nastavljen tamo gde su i započeli.

Režiser ovog projekta je Emir Khalilzadeh. Scenarista je Isa Yildziz. Muziku za seriju Hay Sultan piše Zeynep Alasya. Na sceni će se naći i Melisa Asli Pamuk, Emre Ercil, Cemal Toktas i Burak Tamdogan. Serija se priprema za nacionalni kanal TRT 1 i sastojaće se od 30 epizoda od kojih će svaka trajati po 60 minuta. Snimanje ovog projekta će trajati 4 meseca.

NOVO - Nova turska istorijska serija – Askin Yolculugu Haci Bayram Veli

By: TV Exposed