Ozan Güven pretukao svoju devojku

Turska štampa objavljuje detalje skandala o kojem se priča već danima. Naime, poznatı glumac Ozan Güven, kojeg pamtımo po ulozı Rustem-age u serıjı Sulejman Velıčanstveni, pretukao je svoju devojku Deniz Bulutsuz. Par se prvo posvađao u restoranu pred gostima i zatim na odlasku pred vozačem. Po povratku kući, Ozan koji je bio pod dejstvom alkohola, ...

Ozan Güven pretukao svoju devojku

Turska štampa objavljuje detalje skandala o kojem se priča već danima. Naime, poznatı glumac Ozan Güven, kojeg pamtımo po ulozı Rustem-age u serıjı Sulejman Velıčanstveni, pretukao je svoju devojku Deniz Bulutsuz.

Par se prvo posvađao u restoranu pred gostima i zatim na odlasku pred vozačem. Po povratku kući, Ozan koji je bio pod dejstvom alkohola, izgubio je kontrolu. Počeo je da baca stvari na Deniz i da je udara. Nastavljajući da tuče mladu ženu, pretio joj je i oduzeo mobilni telefon. Zatim ju je gurnuo i ona je udarila u zid.

Deniz je uspela da pobegne, ali je nezgodno pala niz stepenice. Na kraju je istrčala iz kuće bosa i pretučena, a vozač ju je odveo kod prijatelja.

Ozan Güven je u policiji izjavio da nije pretukao svoju devojku, već da se povredila sama kada su odlazili iz hotela i da je htela da ga osramoti jer je poznata ličnosti. Dodao je da mu je veoma krivo zbog svega što se dogodilo.

Trenutno tužilaštvo proučava zapise sa nadzornih kamera koje su postavljene u tom područiju, da bi utvrdili tačne izjave, svedočenja svedoka i lokaciju mobilnih telefona. Slučaj je veoma ozbiljan.

Ozan je sledećeg jutra otišao u bolnicu. Oseća se veoma zbog pisanja medija. Glumac još uvek nije dao izjavu za medije.