Pauza i promene u seriji Kul Masali | Priča o pepelu

Nova serija TRT 1 Kul Masali | Priča o pepelu suspendovana je na nedelju dana.

Pauza i promene u seriji Kul Masali | Priča o pepelu

Novinarima je saopšteno da je snimanje nove serije TRT 1 Kul Masali | Priča o pepelu, u kojoj glume Gokhan Alkan, Sevda Erginci i Bašak Gumulcinelioglu, obustavljeno na nedelju dana.

Pauza TV serije Kul Musali, koja je emitovana neko vreme ​​i koja se suočila sa ozbiljnim problemima u gledanosti uprkos velikom broju reklama na društvenim mrežama, privukla je pažnju.

Prve dve epizode ​​serije takođe su postigle veoma nisku gledanost.

Dok se očekuju neke promene u priči serije, obožavaoci Gokhana Alkana i Sevde Erginci, koji igraju glavne uloge, očekuju nastavak projekta. Iako javni emiter TRT1 emituje seriju, nije poznato koliko se strpljenja može pokazati pred ovako niskim gledanostima.

Važna prilagođavanja

Iz tog razloga, postojalo je očekivanje da će tokom pauze u TV seriji Kul Masali | Priča o pepelu biti izvršena važna prilagođavanja.

Sa novim promenama, očekuje se da će serija Kul Masali svojom trećom novom epizodom povećati gledanost.

Koliko je ovo očekivanje realno, nije poznato, ali čini se da su rezultati nove epizode, koja će biti emitovana u četvrtak, 7. marta, veoma važni.

Nova epizoda serije Kul Masali biće emitovana u četvrtak, 7. marta u 20.00. Projekat Priča o pepelu, u režiji Metina Balekoglua, privlači pažnju svojom drugačijom pričom.

View this post on Instagram

A post shared by Kül Masalı (@kulmasalitrt)

NOVO - Edanur Yilmaz je uzbuđena zbog nove uloge

By: TV Exposed