Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci je stvorila vernu publiku!

Mnogo je gledalaca koji željno iščekuju svaku novu epizodu Fox TV serije pod nazivom Kizil Goncalar | Crveni pupoljci.

Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci je stvorila vernu publiku!

Foto Credits: IMDB

Posle prve epizode serije Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, velike debate na društvenim mrežama, kao i obustava emitovanja koju je nametnuo Vrhovni savet Radio-televizije, učinile su seriju široko poznatom, što je dovelo do skoka u gledanosti.

Serija, u kojoj igraju Ozcan Deniz i Ozgu Namal, važan je projekat po tome što pokazuje da se ljudi sa kulturološkim razlikama mogu susresti sa istim vrednostima.

Neke scene u seriji Kizil Goncalar, koje se mogu opisati tako da odražavaju porodice u kojima se prepliću sekularni i konzervativni način života, važne su u smislu otkrivanja stvarnosti Turske.

Veliki napredak

Takođe treba reći da je serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci za kratko vreme napravila veliki napredak u pogledu podrške publike.

Brojke koje se približavaju dvocifrenim stopama nastavljaju se u grupama AB i ABC1. Ovo ukazuje da će serija postići veliki uspeh u gledanosti u narednim nedeljama.

U total kategoriji stvari su malo teže. U ovoj kategoriji, i pored nižeg rejtinga, čini se da je veliki uspeh činjenica da je osvojeno prvo mesto dana u svim grupama publike.

Iza nas je 5. epizoda serije Kizil Goncalar, a gledajući dosadašnje rezultate, pokazuje se da je projekat pronašao svoju publiku i da neće imati problema da nastavi svojim putem sa jakom gledanošću.

NOVO - Yilmaz Erdogan i serija Inci Taneleri poslali novu važnu poruku!

By: TV Exposed