Serija Yali Capkini | Vodomar dobija treću sezonu!

Serija Yali Capkini, koja se petkom uveče emituje na Star TV-u, suočila se sa ozbiljnim gubitkom gledalaca u svojoj drugoj sezoni, iako je to bio projekat koji je imao najbolji uspeh prošle sezone.

Serija Yali Capkini | Vodomar dobija treću sezonu!

Foto Credits: IMDB

Druga sezona serije Yali Capkini | Vodomar, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, istakla se padom rejtinga i kritikama publike na račun priče.

Čini se da je osnovni razlog za smanjenje gledanosti serije to što promenjena priča druge sezone nije zadovoljavajuća.

Još jedan važan element koji je zbunio fanove ove turske serije bio je to što su neki likovi odvučeni na drugu tačku u odnosu na prvu sezonu.

Dobra inostrana prodaja kao ozbiljan adut

Strana prodaja serije Yali Capkini ide dobro. Distribuciju i dalje vrši kompanija Ecco Rights. Informacija da je Handan Ozkubat, direktor kompanije zadužen za turske TV serije, izneo tvrdnje o trećoj sezoni takođe se odrazila na internetu i društvenim mrežama.

Komentari poput „Dostigao je nivo fenomena koji nikada nismo videli ni u jednoj turskoj TV seriji“ o seriji Yali Capkini Handana Ozkubata se često prenose na društvenim mrežama.

Ozkubat je takođe naveo da se baza obožavatelja širi ne samo u Turskoj već i širom sveta i rekao: „Uspeh serije Yali Capkini ne jenjava i radujemo se onome što će se desiti u trećoj sezoni.”.

Ove reči koje su se proširile internet medijima našle su se u vidu dok će se serijal Yali Capkini nastaviti i u budućnosti.

NOVO - Yasemin Kay Allen otkrila šta znači Kay u njenom imenu

By: TV Exposed