Spojite nam Hande Ercel i Cagataya Ulusoya u jednoj seriji!

Vesti o tome da su se glumica Hande Ercel i njen kolega Cagatay Ulusoy našli na visokim pozicijama na listi TBWORLD2020 ispunila je stranice medija i društvene mreže u Turskoj. U pitanju su rang liste najlepših žena i muškaraca na svetu prema oceni stručnjaka iz SAD. Hande Ercel je dobila zaista laskavo priznanje. Ona je ...

Spojite nam Hande Ercel i Cagataya Ulusoya u jednoj seriji!

Vesti o tome da su se glumica Hande Ercel i njen kolega Cagatay Ulusoy našli na visokim pozicijama na listi TBWORLD2020 ispunila je stranice medija i društvene mreže u Turskoj.

U pitanju su rang liste najlepših žena i muškaraca na svetu prema oceni stručnjaka iz SAD. Hande Ercel je dobila zaista laskavo priznanje. Ona je izabrana kao najlepša žena sveta u 2020. godini. Cagatay Ulusoy je sa druge strane takođe na visokoj poziciji. Glumac je na 17. mestu svih muškaraca na svetu. Ti podaci su rasplamsali maštu njihovih fanova. Mnogi su složni da je krajnje vreme da se Hande i Cagatay spoje na sceni. Fanovi žele da vide ovaj par zajedno u seriji ili filmu i društvene mreže su zaista prepune takvih objava.

Da li bi i vi voleli da ih vidite zajedno na sceni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Melis Sezen na visokoj poziciji na listi IMDB

By: TV Exposed