Sutra počinje nova turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Polako se približavamo premijeri još jedne nove turske TV serije. Reč je o projektu Ya Cok Seversen / Ako voliš previše u kojem glavne uloge tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan.

Sutra počinje nova turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Hafsanur Sancaktutan, talentovana glumica koja tumači lik Lejle u TV seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, podelila je glavni razlog zašto je odabrala ovu ulogu:

„Lejla je prevarant, ali postoji poseban razlog zašto je odabrala ovaj posao. Ovaj aspekt me je duboko zabrinuo, sve zbog sudbine ovog lika. Što se Lejle tiče, ona smatra da je važno imati korene, i zato se uranja u svet prevare sa grupom koja je postala njena porodica. Kada gledaoci otkriju Lejlinu istinitu priču, postepeno će se zaljubiti u nju. Oni će saosećati sa njom i saosećati sa njenom sudbinom!“.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše će premijerno biti prikazana u četvrtak, 6. jula na TV Kanalu D.

Radnja serije

Priča se vrti oko Ateša Aladaga (glumi ga Kerem Bursin), koji nakon svađe ostavlja oca i odlazi u inostranstvo. Tamo uspeva da izgradi sopstveni život prodajom uspešne aplikacije. Po očevoj volji postaje glava porodičnog holdinga i takođe postaje staratelj svoje polubraće i polusestara. Međutim, mladić nema želju da preuzme ove obaveze, pa angažuje dadilju za njih. Upravo u ovom trenutku Lejla (glumi je Hafsanur Sancaktutan), članica bande umešane u lažne brakove, ulazi u njegov život. Slučajnim razvojem događaja, Lejla završava u kući glavnog muškog lika kao dadilja. Tako počinje zadivljujuće ljubavno putovanje Ateša i Lejle.

Očekuje se da serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše donese mnogo lepih i zanimljivih trenutaka ovog leta. Ono što je sigurno je da fanovi jedva čekaju da se Kerem Bursin vrati na TV ekrane nakon dve godine pauze.

NOVO - Turske serije postaju sve traženije širom sveta

By: TV Exposed