Turska Serija – Abdulhamid epizoda 102

Abdulhamid briše sve sumnje da Osmanlije stoje iza atentata na Ferdnanda. Ferdinand se viđa sa Zalmanom, a cilj im je udružiti snage i uništiti Abdulhamida. Međutim, Abdulhamid posjeduje dokumet koji može uzdrmati Ferdinandovo prijestolje. Kako bi spasio Ferdinanda, Zalman pokušava doći u posjed toga dokumenta. Bolest Tahsin-paše se ponovi te završi u krevetu. Zalman sprječava ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 102

Abdulhamid briše sve sumnje da Osmanlije stoje iza atentata na Ferdnanda. Ferdinand se viđa sa Zalmanom, a cilj im je udružiti snage i uništiti Abdulhamida. Međutim, Abdulhamid posjeduje dokumet koji može uzdrmati Ferdinandovo prijestolje. Kako bi spasio Ferdinanda, Zalman pokušava doći u posjed toga dokumenta.

Bolest Tahsin-paše se ponovi te završi u krevetu. Zalman sprječava osmansku nabavku oružja. Želi da Ferdindan preuze oružje te tako uništi osmanski ugled. Novac za oružje uzet će od jednoga francuskog trgovca koji se želi baviti rudarstvom, što pak Abdulhamid shvati te ga stjera u kut. Kako bi saznao tko su Abdulhamidovi neprijatelji u prijestolnici, Halil Halid krene u potragu za Ferdinandom. Tijekom susreta Ferdinanda i Zalmana, Halil Halid izvrši prepad.

I dok je Džemile izgubila nadu da će joj muž preživjeti, dolazi do napretka koje će joj iznova dati snagu. U međuvremenu, kada Blavatsky ne uspije kupiti konak, u igru se ponovno vraća stari plan.

Gulđemal i Mehmet će se oženeiti. I to odmah! Bidar i Džemile odlaze u konak koji će postati javna kuhinja te žele vidjeti donji kat. I dok su nadomak toga da vide tunel, Anna i Balavatsky zadržavaju dah, a Blavatsky u konačnici puca.

Koga će pucanj ubiti? Tko će dobiti natječaj? Hoće li Abudlhamid uspjeti spriječiti Zalmanovu igru? Hoće li doktor kojega je Abdulhamid doveo uspjeti izliječiti Tahsin-pašu? Hoće li Halil Halid uspjeti pokazati svima pravi Zalmanov identitet? Sve ovo u 102. epizodi...

By: TV Exposed