Turska serija Bozkir epizoda 1

Turska serija Bozkir ima 10 epizoda koje u proseku traju oko 50 minuta. Uloge u seriji tumače Yigit Özsener, Ekin Koç , Nur Fettahoglu, Bige Önal, Altan Erkekli, Merve Çagiran i drugi. Radnja u seriji prati iskusnog kapetana Seyfija i policajca početnika Nuri Pamira koji istražuju ubistvo deteta u gradu. Ovo ubistvo ih vodi do ...

Turska serija Bozkir epizoda 1

Turska serija Bozkir ima 10 epizoda koje u proseku traju oko 50 minuta.

Uloge u seriji tumače Yigit Özsener, Ekin Koç , Nur Fettahoglu, Bige Önal, Altan Erkekli, Merve Çagiran i drugi. Radnja u seriji prati iskusnog kapetana Seyfija i policajca početnika Nuri Pamira koji istražuju ubistvo deteta u gradu. Ovo ubistvo ih vodi do poslovnog čoveka Abbasa i njegove kćerke Dilare.

Na putu ka rešavanju ovog slučaja susrešće se sa mnogo uzbuđenja. Samo prisustvo "velike ribe" u vidu biznismena iz tog grada zadaće im dosta poteškoća. U narednih 10 delova videćemo i sa kakvim sve problemima će se policajci susresti.. Prva epizoda predstavlja uvod, osnovu, u kojoj ćemo se upoznati sa samim slučajem ubistva i sa glavnim protagonistima ove serije.

Seriju sa prevodom gledajte na MOVTEX.COM

By: TV Exposed