Turska serija – Male tajne epizoda 50.

Četin si naudi zbog boli zbof Ajšegulina odlaska. Dok Ajšegul ide za Ralfom na zračnoj luci, shvati da neće moći otići i napušta ga. Kada se Ajšegul vrati, Četin ne vjeruje svojim očim te se zagrle. Među oboma se rodila jedna potpuno drugačija veza, ali nitko ne bi trebao znati da su zajedno. Odluče to ...

Turska serija – Male tajne epizoda 50.

Četin si naudi zbog boli zbof Ajšegulina odlaska. Dok Ajšegul ide za Ralfom na zračnoj luci, shvati da neće moći otići i napušta ga. Kada se Ajšegul vrati, Četin ne vjeruje svojim očim te se zagrle. Među oboma se rodila jedna potpuno drugačija veza, ali nitko ne bi trebao znati da su zajedno. Odluče to objelodaniti jedino Heves.

Merič kreće trošiti novac bez bratova znanja, a Demir dio novca od nasljedstva koji njemu pripada odluči uložiti. I iako Su naprvu podrži taj plan, ne sviđa joj se ideja da će Demir raditi kao partner s Ajšegul.

Džejla još uvijek sumnja voli li Ali Arzu ili ne i odluči da neće moći živjeti s tom sumnjom tako planira napraviti test za Alija kako bi sve izašlo na vidjelo. Ipak, za taj joj test treba neočekivana podrška. I dok Arzu, koja nema pojma ni o čemu čeka da se Ali vrati, Ali - iako toga nije ni svjestan - donosi odluku života.

Neslišah, koja je sva u čudu jer se Ajšegul vratila, stalno ju prati. Što se pak tiče Četina i Ajšegul, nastavljaju se i boriti, ali i u svakoj prilici biti zajedno. Rade plan kako bi iskoristili to da su Omer, Neslišah i Memo otišli za vikend na odmor, kako bi proveli lijepu romantičnu noć doma. Međutim, situacija se baš neće razvijati kako su očekivali…