Turski glumac | Yusuf Cim |

Yusuf Cim je turski glumac, pevač i model. Rođen je 26. septembra 1991. godine u Istanbulu, Turska. Njegova prva uloga bila je u TV seriji Ezra, koju je napisao i režirao Tayfun Guneyer, u kojoj je igrao ulogu nadzornika Mustafe. Serija je premijerno prikazana u decembru 2014. godine na Show TV. Potom se pojavio u ...

Turski glumac | Yusuf Cim |

Yusuf Cim je turski glumac, pevač i model. Rođen je 26. septembra 1991. godine u Istanbulu, Turska.

Njegova prva uloga bila je u TV seriji Ezra, koju je napisao i režirao Tayfun Guneyer, u kojoj je igrao ulogu nadzornika Mustafe. Serija je premijerno prikazana u decembru 2014. godine na Show TV. Potom se pojavio u seriji Cilek Kokusu sa Demet Ozdemir 2015. godine i tumačio lik Buraka Mazharoglua. 2016. godine glumio je u drugoj seriji u produkciji Gold Production, pod nazivom Hanim Koilu. Radom u tim serijama postao je poznato lice u svetu turskih TV serija.

Yusuf je svoju muzičku karijeru započeo potpisivanjem ugovora sa Leo Medya Production. U 2013. godini izdao je album pod nazivom Olsun Bi Kere. Na albumu se nalaze četiri verzije iste pesme.

Ističe se njegov rad van seta i sveta muzike. Pomogao je mnoge humanitarne akcije. Uz pomoć Asocijacije osoba sa Daunovim sindromom pokrenuo je akciju "Don't Forget This Year!” namenjenu pomoći deci sa tim sindromom.

Uspešan je bio i u svetu modelinga. Pojavio se na izboru za najboljeg modela Turske u 2011. godine. Zaštitno je lice brenda Loft od 2016. godine.

Uloge u TV serijama:

GodinaNaziv serijeUlogaGlavna/sporedna uloga
2014EzraSuperintendent MustafaGlavna uloga
2015PiramitGlumio sam sebe-
2015Çilek KokusuBurak MazharoğluGlavna uloga
2016Hanım KöylüFerit SabitGlavna uloga
2017İçimdeki FırtınaEmre BademliGlavna uloga
2017Seven Ne YapmazOzan EkinsoyGlavna uloga
2018ServetCan YigitGlavna uloga

Pojavio se i u dva filma:

  • Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (2019)
  • Hababam Sınıfı Yeniden (2019)

Njegov zvanični Instagram profil prati preko 4 miliona ljudi.

By: TV Exposed