Turski glumac | Yusuf Cim |

Yusuf Cim je turski glumac, pevač i model. Rođen je 26. septembra 1991. godine u Istanbulu, Turska. Njegova prva uloga bila je u TV seriji Ezra, koju je napisao i režirao Tayfun Guneyer, u kojoj je igrao ulogu nadzornika Mustafe. Serija je premijerno prikazana u decembru 2014. godine na Show TV. Potom se pojavio u ...

Turski glumac | Yusuf Cim |

Yusuf Cim je turski glumac, pevač i model. Rođen je 26. septembra 1991. godine u Istanbulu, Turska.

Njegova prva uloga bila je u TV seriji Ezra, koju je napisao i režirao Tayfun Guneyer, u kojoj je igrao ulogu nadzornika Mustafe. Serija je premijerno prikazana u decembru 2014. godine na Show TV. Potom se pojavio u seriji Cilek Kokusu sa Demet Ozdemir 2015. godine i tumačio lik Buraka Mazharoglua. 2016. godine glumio je u drugoj seriji u produkciji Gold Production, pod nazivom Hanim Koilu. Radom u tim serijama postao je poznato lice u svetu turskih TV serija.

Yusuf je svoju muzičku karijeru započeo potpisivanjem ugovora sa Leo Medya Production. U 2013. godini izdao je album pod nazivom Olsun Bi Kere. Na albumu se nalaze četiri verzije iste pesme.

Ističe se njegov rad van seta i sveta muzike. Pomogao je mnoge humanitarne akcije. Uz pomoć Asocijacije osoba sa Daunovim sindromom pokrenuo je akciju "Don't Forget This Year!” namenjenu pomoći deci sa tim sindromom.

Uspešan je bio i u svetu modelinga. Pojavio se na izboru za najboljeg modela Turske u 2011. godine. Zaštitno je lice brenda Loft od 2016. godine.

Uloge u TV serijama:

Godina Naziv serije Uloga Glavna/sporedna uloga
2014 Ezra Superintendent Mustafa Glavna uloga
2015 Piramit Glumio sam sebe -
2015 Çilek Kokusu Burak Mazharoğlu Glavna uloga
2016 Hanım Köylü Ferit Sabit Glavna uloga
2017 İçimdeki Fırtına Emre Bademli Glavna uloga
2017 Seven Ne Yapmaz Ozan Ekinsoy Glavna uloga
2018 Servet Can Yigit Glavna uloga

Pojavio se i u dva filma:

  • Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (2019)
  • Hababam Sınıfı Yeniden (2019)

Njegov zvanični Instagram profil prati preko 4 miliona ljudi.

By: TV Exposed