Ugur Gunes o njegovoj novoj seriji

Turski glumac Ugur Gunes će uskoro početi rad na njegovoj novoj seriji. U pitanju je serija Kanunsuz Topraklar čije snimanje počinje u narednom periodu. Glumac je dao i kratak intervju gde je govorio upravo o povratku na scenu. Ugur je istakao da je spreman za novi posao. Zbog nove uloge imao je intenzivne fizičke treninge, ...

Ugur Gunes o njegovoj novoj seriji

Turski glumac Ugur Gunes će uskoro početi rad na njegovoj novoj seriji.

U pitanju je serija Kanunsuz Topraklar čije snimanje počinje u narednom periodu. Glumac je dao i kratak intervju gde je govorio upravo o povratku na scenu. Ugur je istakao da je spreman za novi posao. Zbog nove uloge imao je intenzivne fizičke treninge, da bi došao u što bolju formu. Gunes je rekao da će snimanje nove serije biti u Istanbulu, pa će ponovo morati da se navikava na saobraćajne gužve. U prethodnom periodu je živeo u Adani, gde nije imao takvih problema pa je izgubio tu naviku snalaženja u saobraćaju.

Ugur Gunes se osvrnuo i na glasine da je zbog ljubomore napustio seriju Bir Zamanlar Cukurova. Prema tim natpisima, on je bio ljubomoran na Kerema Alisika koji je otpočeo vezu sa Hilal Altinbilek. Ugur je rekao da to nema veze sa istinom i da su u pitanju obični tračevi.

NOVO - Velika zarada za Serenay Sarikayu?!

By: TV Exposed