Uskoro počinje snimanje nove turske serije Bir Derdim Var / Imam problem

Serija Bir Derdim Var / Imam problem u produkciji kompanije AyNA Yapim, koja stiže na Kanal D u novoj sezoni, sprema se da fascinira publiku pred ekranom svojom upečatljivom radnjom.

Uskoro počinje snimanje nove turske serije Bir Derdim Var / Imam problem

Foto Credits: Internet Haber

Pored upečatljive radnje serija se ističe i snažnom glumačkom postavom.

U glavnim ulogama su Birce Akalay i Mert Firat, a projekat Bir Derdim Var, koji će uskoro početi da se snima, ima izuzetnu priču.

Nova serija, koja ispituje osetljiv svet tinejdžera i poziva nas da se suočimo sa njihovim teškim i gorućim problemima, srušiće ogroman zid tišine.

Ostali glumci u jakoj glumačkoj ekipi projekta Bir Derdim Var / Imam problem, adaptaciji italijanske produkcije Oltre La Soglia / Na ivici, su sledeći: Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Senocak, Basak Gumulcinelioglu, Idil Sivritepe, Sami Aksu, Senur Nogaylar, Eylul Ersoz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Polu i Ezye Efi.

Poseban detalj oko muzike

Dok će Aytekin Atas komponovati muziku za seriju, koja je dobila ime po legendarnoj pesmi Mor ve Otesija pod nazivom „Bir Derdim Var“, Mor ve Otesi će po prvi put biti muzički supervizor projekta.

Deniz Gurlek je takođe uključen u scenaristički tim serije, čiji dizajn adaptacije potpisuje Duygu Ertekin, a scenario Yekta Torun. Burak Mujdeci je reditelj nove turske TV serije Imam problem.

Bir Derdim Var predstaviće prema najavama tračak nade za mlade ljude i porodice. Ostaje da vidimo na šta se tačno misli.

NOVO - Serenay Sarikaya je uzbuđena zbog nastavka serije Aile / Porodica

By: TV Exposed